Publicat de: Eugen Belivac | 14 iunie 2010

De la idee, la … vernisaj!

Când aceste rânduri vor fi citite de către tine, stimate vizitator, vernisajul expoziţiei noastre de fotografie va fi aproape de a avea loc. De aceea, ne-am gândit să pornim acest blog, ca un jurnal al perioadei de când ideea noastră a prins contur şi până când te vei fi bucurat de fotografiile expuse la Muzeul Satului. Eram conştienţi de la bun început că nu este un drum uşor, dar ştiam că avem îndeajuns de multă „nebunie” artistică să trecem peste orice fel de obstacole.

Iată-ne, deci, trei prieteni, fiecare cu propria dimensiune asupra unui loc cu totul special în sufletul nostru, pregătiţi să le reunim într-o expoziţie cu totul aparte pentru oraşul nostru. Este vorba despre o expoziţie tridimensională, folosind tehnicile de astăzi şi având drept subiect un loc venit din vremuri nu prea demult apuse, dar care par desprinse din veşnicie.

Subiectul nostru a fost Muzeul Satului, un loc pe care l-am vizitat de nenumărate ori în turele noastre fotografice, pentru a-l imortaliza, încercând fel şi fel de expuneri, experimentând felurite tehnici de fotografiere pe care le aflasem de pe internet sau de pe la alţi fotografi mai experimentaţi decât noi. De aceea, Muzeul Satului este un loc special pentru fiecare din noi şi de aceea am ţinut să fie subiectul expoziţiei noastre 3D.

Suntem pe terminate cu fotografierea elementelor din muzeu care ni s-au părut interesante şi, în curând, vom duce lucrările la printat, partenerului nostru de expoziţie, Universalprint, o marcă a BRAIN Service. Astăzi au venit şi ochelarii pentru vizualizarea cadrelor 3D, deci putem spune că am intrat în linie dreaptă către vernisaj. Puneţi adresa acestui site în lista site-urilor favorite şi mai aruncaţi câte o ocheadă pe aici, deoarece vor apărea noutăţi cât de curând.

Reclame

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: