Publicat de: Eugen Belivac | 30 iunie 2010

… şi a fost vernisajul!

Ziua de 25 iunie a fost o zi specială pentru noi, o zi în care ne-am putut bucura, împreună cu neaşteptat de mulţi prieteni, de ceea ce am realizat într-o lună de şedinţe foto. Am încercat în fotografiile noastre să redăm din farmecul vieţii de la ţară, aşa cum ştiam noi, din vacanţele de vară petrecute la bunici, am vrut să facem să vibreze o coardă sensibilă a sufletului celor prezenţi şi să-i facem să retrăiască sentimente aproape uitate. Iar, primele semnale pe care le-am primit, unele chiar în timpul vernisajului, altele după aceea, ne indică faptul că am reuşit acest lucru.

Şi oare nu despre aceasta este arta? Dincolo de faima obţinută, dincolo de multele premii pe care un fotograf le poate primi, medalii internaţionale sau de altă natură, dacă nu ai reuşit să faci măcar un om să simtă ceva, să stârneşti în el o trăire ori să-i spui o poveste de cel puţin o mie de cuvinte cu ajutorul unei singure imagini, atunci poţi spune că degeaba ai mai declanşat.

Vă invităm în cele ce urmează să vedeţi un amplu material de la vernisaj, realizat de televiziunea VTV, unul din  partenerii noştri media care a fost umăr la umăr cu noi, în realizarea acestui proiect.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: