Publicat de: studioulfotografic | 5 iulie 2010

Un “making of” video…

Am fost întrebaţi de nenumărate ori cum am făcut fotografiile şi cât a durat întregul proiect, iar povestea acestei expoziţii este oarecum pe dos. Numai că ceea ce am făcut noi, ne-a reuşit din plin, dovadă au fost reacţiile celor care au fost prezenţi la vernisaj, pe data de 25 iunie, dar şi ale celor care au vizitat ulterior Muzeul Satului şi expoziţia.

Am început să lucrăm efectiv la acest proiect după ce am stabilit data vernisajului, am făcut invitaţiile şi am definitivat lay-out-ul afişului. Am făcut nenumărate vizite la Muzeul Satului pentru a stabili ce cadre merită fotografiate, precum şi detaliile fiecărui cadru, recuzita şi elementele de butaforie necesare pentru a da un farmec autentic fotografiilor noastre. Am luat la rând toţi prietenii noştri pentru a face rost atât de modele, dar şi de costume populare. Am făcut rost şi ne-am apucat de treabă. Cu portbagajele burduşite de blitz-uri, softbox-uri, stative, blende şi alte lucruri necesare fotografiatului am pornit spre Muzeul Satului. Patru zile au durat şedinţele foto din care am ales pentru print numai 30 de cadre, dintre cele mai reprezentative. Iar restul… este cunoscut.

Vă invităm în cele ce urmează să vedeţi lucrările expuse, precum şi să fiţi părtaşi la una dintre şedinţele noastre foto, sperând să retrăiţi aceleaşi sentimente pe care le-am trăit şi noi când am redescoperit lucruri pe care le făceam la ţară, la bunici, în timpul vacanţelor de vară.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: