Publicat de: Eugen Belivac | 23 iulie 2010

etno 3D vine în oraş!

Vernisajul expoziţiei de la Muzeul Satului, de la Bujoreni, deşi locaţia este în afara oraşului, s-a bucurat de o prezenţă neaşteptat de mare din partea râmnicenilor. Chiar şi noi am fost plăcut surprinşi de interesul stârnit de noi şi de lucrările noastre în rândul concitadinilor noştri.

Suntem convinşi, însă, că mai sunt destul de mulţi râmniceni care nu au reuşit să ajungă la Muzeul Satului şi, de aceea, am hotărât să aducem expoziţia în oraş, în cadrul manifestărilor prilejuite de Ziua Imnului Naţional. Nu numai că vom aduce expoziţia etno 3D mai aproape de râmniceni, dar vom oferi spre delectare vizuală 15 lucrări noi, care din cauza spaţiului mai restrâns de la Muzeul Satului, nu au putut fi expuse acolo.

Vă invităm aşadar, începând cu data de 26 iulie, la Muzeul Judeţean de Istorie din Râmnicu Vâlcea, strada Calea lui Traian, nr. 143, vizavi de Şcoala generală „Take Ionescu”. Expoziţia va putea fi văzută până pe data de 1 august, inclusiv în timpul nopţii albe a muzeelor, din data de  31 iulie, când vă vom aştepta să mai schimbăm o vorbă, să mai povestim  şi să ne simţim bine.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: