Publicat de: studioulfotografic | 24 iulie 2010

O nouă serie de printuri!

Aşa cum vă anunţam într-unul din posturile anterioare, expoziţia etno 3D va fi expusă la Muzeul de Istorie, având un număr mai mare de lucrări, respectiv 45. Am avut aşadar un nou prilej de ne mai da cu plotteru’ şi am mai făcut o serie de printuri, de data aceasta, alegând pentru această operaţiune PRINTGALAXY.RO.

centru de copiere, print, xerox, productie publicitara Ramnicu Valcea

Am ajuns cu stickul pe care salvasem lucrările noastre la sediul firmei, de dimineaţă, în jur de ora 10.00. Se spune că „cel care se scoală de dimineaţă, are dureri de cap toată ziua”. Însă noi am servit o binevenită cafea care ne-a alungat pe loc „durerile de cap” şi, în mai puţin de 2 ore, plecam cu lucrările spre atelierul de caşerare. Am făcut pentru început un test, care a şi devenit primul print final, după care am printat şi restul de 14 lucrări.Vom reveni în zilele următoare cu câteva detalii despre această firmă, unde se pot face extrem de multe lucruri faine, singura limită fiind probabil imaginaţia celui care apasă declanşatorul aparatului de fotografiat.

Dorim să îi mulţumim domnului Cătălin Bălan, administratorul PRINTGALAXY.RO pentru operativitatea cu care am printat lucrările şi pentru suportul pe care ni l-a oferit, venind să întregească un proiect, despre care se vorbeşte atât în afara Râmnicului, dar şi în afara României.

Reclame

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: