Publicat de: Eugen Belivac | 27 iulie 2010

PrintGalaxy.ro (P)

Aşa cum spuneam într-unul din posturile anterioare, revenim astăzi cu câteva detalii despre PrintGalaxy.ro, o firmă pentru care printul, oricare ar fi forma sa, reprezintă mai mult decât un simplu obiect de activitate. De acest lucru ne-am convins când am făcut şi ultimele 15 printuri pentru expoziţia prilejuită de „Noaptea albă a muzeelor”, manifestare din cadrul Zilelor Râmnicului, în perioada 27 iulie – 1 august.

Firma s-a axat pe servicii de scanare/tipărire/plotare documente de format mare (planuri, hărţi, CAD-GIS, afişe, postere), câştigându-şi prin calitatea serviciilor propria clientelă şi un renume pe piaţa de profil, nu numai din oraş. PrintGalaxy.ro oferă servicii profesionale de plotare A0+ color şi alb-negru, multiplicare A0+ color şi alb-negru, scanare A0+ color şi alb-negru, sortare, pliere (împăturire planşe la format A4 pentru îndosariere), îndosariere,  cu livrare în maxim 24 ore de la preluarea comenzii, prin centrul său de prelucrare documente de format mare (planuri de arhitectură, instalaţii, construcţii). PrintGalaxy.ro furnizează soluţii complete de la tipărire până la îndosariere în bibliorafturi sau dosare de plastic (PRINTARE/MULTIPLICARE DOCUMENTE A4/A3 COLOR, PLOTARE/MULTIPLICARE PLANŞE CAD A4-A0 + COLOR , SCANARE/OCR-IZARE A4-A0+ COLOR,   ÎNDOSARIERE ŞI AMBALARE, COPERTARE LUCRĂRI DE DIPLOMĂ, LAMINARE/PLASTIFIERE).

PrintGalaxy.ro are sediul în Rm. Vâlcea, fapt care îi permite să livreze orice comandă în maxim 24 ore, preluând comenzile de la clienţi prin curier rapid, livrând mai apoi tot prin curier rapid. Pentru Municipiul Bucureşti şi oraşele Piteşti, Craiova, Drobeta Turnu Severin, Târgu Jiu, Timişoara, Deva, Sibiu, Cluj Napoca firma poate livra prin companiile de transport călători. Comenzile pentru plotare şi tipărire pot fi trimise prin e-mail la plotare@printgalaxy.ro.

De  asemenea, PrintGalaxy.ro oferă servicii profesionale de producţie publicitară atât indoor (pentru interior), dar şi outdoor (pentru exterior):

ETICHETE;
CALENDARE;
CARTI DE VIZITA;
COLI CU ANTET;
MAPE DE PREZENTARE;
BROSURI, CATALOAGE DE PREZENTARE;
AFISE A4, A3;
AFISE, POSTERE, FOTOGRAFII ÎN MARIME NATURALA;
STANDEE, SILUETE DECUPATE PE CONTUR;
INVITATII DE NUNTA, BOTEZ ;
FELICITARI PENTRU OCAZII SPECIALE;
FLYERE, FLUTURASI;
PERSONALIZARI PLICURI;
PRINT CD/DVD SI COPERTI CD/DVD;
PRINT OUTDOOR REAL-SOLVENT 720dpi;
PERSONALIZARE MATERIALE PROMOTIONALE;
SISTEME DE AFISAJ SI PREZENTARE;
BANNERE, MESH-URI;
DECORARI AUTO SI VITRINE;
CASETE LUMINOASE.

Pentru fotografi, fie amatori ori profesionişti, PrintGalaxy.ro oferă o gamă destul de variată de hârtie pe care se pot printa fotografiile. Totul depinde de dorinţele şi necesităţile fotografului, printurile putând fi făcute pe hârtie normală, carton, hârtie foto lucioasă, hârtie foto satinată, hârtie foto mată, carton foto.

PrintGalaxy.ro a  lansat un nou serviciu – tipărire tablouri digitale pe o pânză  specială, numită canvas şi pe care poate fi tipărită orice fotogrfie digitală, conferindu-i astfel o textură aparte. Montate pe şasiuri de lemn, întocmai precum picturile, fotografiile astfel printate pot reprezenta decoraţiuni pentru orice spaţiu, oricât de pretenţios ar fi şi orice destinaţie ar avea.

O fotografie la care ţine foarte mult autorul ei, trebuie păstrată şi expusă în condiţii speciale. Pentru acest lucru, în general lucrările fotografice sunt caşerate (adică se lipeşte pe spatele fotografiei un carton sau material plastic pentru a-i da rigiditate), după care se poate aplica, în funcţie de subiectul fotografiei, a cromaticii etc., un passepartout (un carton special tăiat, care înconjoară imaginea şi a cărei culoare este aleasă în funcţie de cromatica imaginii).  PrintGalaxy.ro oferă servicii de caşerare folosind o gamă variată de cartoane, florex, etc., precum şi înrămări cu peste 200 de modele de rame.

PrintGalaxy.ro vă aşteaptă la sediul firmei, de pe strada Regina Maria, nr. 7, bloc C1, parter, lângă Complexul Gama şi vizavi de restaurantul Zimbru să vă convingeţi singuri că pentru ei printul nu este numai un simplu obiect de activitate.

hartie normala, carton, hartie fotografica lucioasa, hartie fotografica satinata, hartie foto mata, carton foto, si la sfarsit canvas
Reclame

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: