Publicat de: Eugen Belivac | 28 iulie 2010

etno 3D, mai aproape

De ieri, expoziţia de fotografie tridimensională, etno 3D, se află din nou pe simeze, fiind completată cu 15 lucrări noi şi fiind mai aproape de râmniceni (adica de voi cei care cititi aceste randuri 🙂 ), la Muzeul Judeţean de Istorie, în sala de expoziţie de la etaj.  Spaţiul este unul generos, beneficiind de lumină suficientă pentru a pune în valoare lucrările. La muzeu am gasit oameni extraordinari, mereu gata să te ajute cu un cuişor, un patent sau orice ai avea nevoie (bine ca n-am avut nevoie de bormasina ca se lasa cu zgomot :D).

Sistemul de agăţare a lucrărilor permite agăţarea lor rapid, fără complicaţii prea mari din partea expozantului (later edit: asta s-o crezi tu Geani! ca doar chinul a picat pe mine la partea cu innodatul si aliniatul lucrarilor; oricum tie iti sta bine pe scara… :P). Revenind la expoziţia noastră, totul este pregătit, puteti sa aruncati un ochi in fiecare zi, de la ora 8.00 până la ora 18.00, cât este program la Muzeu (later edit: daca va vine cheful puteti sa va luati la hartza cu paznicul de peste noapte, dar sa stiti ca noaptea alba a muzeelor este abia sambata… 🙂 ).

Pe data de 31 iulie, seara, vă aşteptăm la „Noaptea albă a muzeelor” să vedeţi expoziţia, dacă nu aţi reuşit să o vedeţi la Muzeul Satului ori să vă bucuraţi de noile lucrări dacă aţi participat la vernisajul de la Bujoreni, de acum o lună. Si nu, de data asta nu am mai venit cu ceaunul de fasole! Am zis!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: